ANSMANN-KUULOKOJEPARISTO 10 X6 kpl

Ansmann-kuulokojeparisto 10

Yksi tuotepakkaus sisältää 6kpl Ansmann 10-kuulokojeparistoja.

Ansmann-kuulokojeparistot valmistetaan Iso-Britanniassa ja niille luvataan jopa 4-vuoden säilyvyys ilman vaaraa tyhjenemisestä. Paristot ovat myös optimaalisia kestoltaan, ja jokainen paristo on tasalaatuinen. Kyseisiä paristoja käyttävät Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, hyvin varustellut apteekit, ajantasalla olevat kuuloyhdistykset ja ihan tavalliset kuluttajat, joilla on kuulovamma, tai kuulonalenemaa. Koe sinäkin ansaitsemasi paristo, ja vaihda merkkiä viimeistä kertaa.

Kuulokojeparisto 10 on useinmiten käytettävissä kaikista pienempikokoisissa kuulokojeissa, sillä paristo on kaikista kuuloparistoista pienikokoisin! Tästä huolimatta ANSI/IEC - standardien mukaisesti mitattuna paristo antaa 90-100 mAh:n kapasiteetin, ja normaalilla 12h/vrk kuormituksella saatiin 129 käyttötuntia. Suurella kuormituksella tehtyjen mittausten perusteella keskiarvoksi on saatu 87 tuntia. Todella hyvin siis!

Haluamme kuitenkin muistuttaa, ettei pariston kestoa voida 100%:sti taata edes laboratoriotestien perusteella. Pariston kestoon vaikuttavat kuulovamman ja käytössä olevan laitteen lisäksi ympäröivä lämpötila, taustalla oleva melu, kojeen asetukset, ja moni muu seikka.

  • 10 / PR70
  • 1.4V
  • 100 mAh
  • Ammattilaisten suosima
Markkinoija:
Adler 1 Oy
Tilaustuote, toimitusaika 2-3 arkipäivää
8,70 €

Paristo kuulokojeeseen jossa voidaan käyttää pariston kokoa 10.

Sinkki-ilma.

Auringonvalolta suojattuna kuivassa. Ei saa altistaa kylmälle.

Keltainen